Workshops

Nieuwe dingen moeten natuurlijk uitgelegd worden. Bij de frullesk-patronen zit standaard een artikel waarin de grondbeginselen worden uitgelegd maar er gaat niets boven persoonlijke begeleiding in de vorm van live workshops. In het najaar verwacht ik de eerste online workshops voor Frullesk beschikbaar te hebben.

Bij de live workshops volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM (1,5 meter afstand, bij snotteren/hoest thuisblijven).

Frullesk Online

Door het aantal cursisten (max. 2) is dit in feite een privé workshop. Als het niet lukt om live aanwezig te zijn, dan pakken we de draad online op.

Meer info: Klik hier

Frullesk , 15 & 29 oktober, Alblasserdam – VOL

Frullesk is als breitechniek nog volop in ontwikkeling. Het is een stevige liefdesbaby van Fair-Isle en Dubbelbreien. Zoals ieder kind heeft Frullesk karaktertrekjes van de ouders maar heeft ook een aantal unieke eigenschappen. In deze tweedelige workshop behandelen we alle facetten die van belang zijn om te frullesken.

Meer info: VOL

Frullesk , 7 & 21 november, Joure

Frullesk is als breitechniek nog volop in ontwikkeling. Het is een stevige liefdesbaby van Fair-Isle en Dubbelbreien. Zoals ieder kind heeft Frullesk karaktertrekjes van de ouders maar heeft ook een aantal unieke eigenschappen. In deze tweedelige workshop behandelen we alle facetten die van belang zijn om te frullesken. Meer info: Klik hier